Krexs Air Duster Assortiment

Air Duster

  1. Product
  2. Air Duster

Oorspronkelijke prijs was: € 49,95.Huidige prijs is: € 35,00.

Categorieën: ,

Productbeschrijving

Stoffig toetsenbord of roosters vol troep? Met de nieuwe KREXS Air Duster pro geef jij stof geen kans! Met zijn krachtige motor, sterke accu, en 3 verschillende snelheid standen is de Krexs Air Duster de alles-in-een oplossing voor al je schoonmaakbehoeften. De slimme luchtblazer is draadloos te gebruiken, zo reinig je de kleinste hoeken een gaten zonder vervelende draden.

Zeer sterke blaaskracht
Met een rotatiesnelheid van maar liefst 60.000 RPM verwijdert de air duster het meest hardnekkige vuil eenvoudig. De unieke persluchttechnologie zorgt ervoor dat al je elektronische apparatuur grondig reinigt zonder gebruik te maken van chemische middelen, dit bevordert te levensduur en creëert een betere wereld.

Multifunctioneel in gebruik
De Krexs air duster is geschikt voor het stofvrij maken van computerkasten, toetsenborden, auto’s, ventilatoren. Het multifunctionele mondstuk wordt gebruikt om luchtbedden, opblaasbaar speelgoed etc. op te blazen. Daarnaast is de air duster ook te gebruiken voor het schoonblazen van bijvoorbeeld stoffilters en meubilair. Kortom, een onmisbaar artikel voor ieder huishouden!

Waarom kiezen voor de Krexs Air Duster

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Geleverd met veel opzetstukken
  • Multifunctioneel in gebruik
  • Duurzaam geproduceerd
  • Sterke blaaskracht
  • Eenvoudig in gebruik

Gratis verzending
Bestel de Krexs Air Duster vandaag, en wij betalen de verzendkosten. Wij geloven heilig in de kwaliteit van onze producten, daarom hanteren we 30 dagen kosteloos retourneren.