Over ons

  1. Over ons

Onze visie

Krexs hecht veel waarde aan duurzaamheid, een betere wereld begint bij jezelf. De Krexs visie is daarom ook, zo duurzaam mogelijk ondernemen, en hierbij de klantbeleving centraal zetten. Niks maakt ons blijer als een leuke review/mail van een klant, dit geeft ons energie en kracht!

Onze missie

Op een duurzame manier ondernemen & onze klanten de best mogelijke service te bieden is onze missie. Wij bieden hoogwaardige kwaliteit voor een schappelijke prijs.

Mijn naam is Robin Kruithof, ik ben de trotse oprichter van het merk Krexs. Ik ben geboren en getogen in het mooie IJsselstein (Utrecht). Het ondernemersbloed stroomt al vanaf zeer jong door mijn aderen, na de opleiding HBO ondernemerschap & retailmanagement besloot ik actie te ondernemen, en heb ik mijn bedrijf Krexs opgericht. Als Krexs hechten wij veel waarde aan betrouwbaarheid, excellente klantenservice & duurzaamheid. Omdat ik onze prachtige planeet wil doorgeven aan onze volgende generatie.

Als wij met zijn allen een steentje bijdragen, maakt dat een wereld van verschil! Net als duurzaamheid staat ook betrouwbaarheid hoog bij ons in het vaandel, wij leven in een tijd dat internet aankopen de normaalste zaak van de wereld zijn, daarom zien wij elke bestelling als een blijk van vertrouwen. Veel webshops zijn alleen op werkdagen te bereiken, als Krexs geloven wij in een excellente klantenservice, dit voeren wij uit door elke dag van de week voor u klaar te staan, wij proberen zelfs in de feestdagen de mails te beantwoorden!