Krexs Anti Zweet Shirt Heren Assortiment

Anti Zweet Shirt Heren

  1. Product
  2. Anti Zweet Shirt Heren

 19,95 24,95

Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: , , , ,
Koopt u meerdere shirts?
Vanaf 3 shirts:  18,95
Vanaf 6 shirts:  17,96
Vanaf 9 shirts:  16,56

Productbeschrijving

Heb jij last van zweetplekken onder je oksels? Je zit hierdoor minder lekker in je vel en schaamt je? Met het dragen van het Krexs anti zweet shirt wordt het hebben van zweetplekken onder je oksels verleden tijd! Het Krexs anti zweet shirt is uitgerust met unieke okselpads, doorlekken waardoor er natte zweetplekken te zien zijn is onmogelijk. Anti zweet shirts zijn het hele jaar door te dragen als ondershirt, sluit je ook aan bij meer dan 10.000 mannen die dankzij onze shirts meer zelfvertrouwen hebben gekregen!

100% Garantie tegen zweetplekken!
Zweetplekken zijn erg vervelend en niet goed voor je zelfvertrouwen, het Krexs anti zweet shirt bevat een ingenaaide okselpad met een dunne waterdichte laag. Hierdoor is het voor het zweet onmogelijk om erdoorheen te komen, dat beloven wij je!

De natuurlijke oplossing tegen zweten!
Tegenwoordig bestaan er dure medische behandelingen die soms niet helpen, en zelfs fout kunnen gaan. Het Krexs anti zweet shirt biedt de natuurlijke oplossing tegen zweetplekken, met 100% garantie dat zweetplekken verleden tijd zijn. Krijg je zelfvertrouwen weer terug met dit unieke ondershirt!

Hoe werkt het Krexs anti zweet shirt?
het Krexs anti zweet shirt bevat ingenaaide okselpads, deze bestaan uit 3 aparte lagen. De middelste laag is gemaakt van waterdicht materiaal, het zweet wordt door deze unieke laag voor 100% geblokkeerd. Onze shirts bestaan voor 95% uit modal en 5% uit spandex, deze combinatie werkt verkoelend op de huid, voelt heerlijk zacht aan en zorgt voor een stijlvolle slim fit pasvorm.

Voordelen van het Krexs anti zweet shirt
✔️ Meer zelfvertrouwen
✔️ 100% Garantie tegen zweetplekken
✔️ De natuurlijke oplossing tegen zweten
✔️ Voel je weer zorgeloos en vrij
✔️ Verkrijgbaar in V-hals & ronde hals
✔️ Heerlijk ondershirt voor zowel zomer als winter