Krexs Krexs rug stretcher Assortiment

Krexs rug stretcher

  1. Product
  2. Krexs rug stretcher

 19,95

Artikelnummer: 8720299190740 Categorieën: , Tags: , , , ,

Productbeschrijving

Heeft u wel eens last van uw (onder)rug? Of wilt u gewoon even tot rust komen na een lange dag op werk of een lange fitnesstraining? Dan komt de Krexs rug stretcher goed van pas! Met onze Krexs rug stretcher kunt u tot rust komen, meditatieoefeningen doen & zelfs kunt u aan uw houding werken.

Vier levels
De Krexs backstretcher is voorzien van een buigend deel die vier levels heeft, zo kunt u zelf bepalen welke buiging het beste voelt voor uw rug. Voor gebruik kunt u gebruik maken van de bijgeleverde handleiding.

Werk aan uw rugpijn herstel
De Krexs rugstretcher zorgt voor een betere doorbloeding naar de onderrug, door deze verbetering neemt het zuurstoftransport naar de onderrug toe. Door dit zullen knopen en blokkades in de spieren sneller oplossen.

Ook zorgt de rugstretcher ervoor dat u een betere houding aanhoudt. Het gevolg hiervan is dat u uw spieren beter hun werk kunnen doen en zo wordt u minder blessuregevoelig.

Kom tot rust
Onze rugstretcher heeft acapunctuurpunten. Deze punten kunnen uw stress ontnemen en het zorgt voor een heerlijk relaxt gevoel wanneer u op de rugstretcher ligt.

Overleg!
Bij rugpijn is het als consument altijd goed eerst te overleggen voor gebruik van de rugstretcher. Vraag advies aan uw dokter, een expert of fysiotherapeut. Gebruik is op eigen risico. Begin rustig met level 1 en bouw bij verbetering van mobiliteit op naar level 4.