Krexs Drinkfontein Voor Katten & Honden Geleverd Met 4 Filters Assortiment

Drinkfontein Voor Katten & Honden Geleverd Met 4 Filters

  1. Product
  2. Drinkfontein Voor Katten & Honden Geleverd Met 4 Filters

Oorspronkelijke prijs was: € 49,95.Huidige prijs is: € 35,00.

Categorieën: , Tags: , , ,

Productbeschrijving

Wil jij de gezondheid van je huisdier een boost geven? Je geen zorgen maken of je huisdier wel genoeg water drinkt? Dan is de unieke kattenfontein van Krexs speciaal ontworpen voor jou! De drinkfontein daagt door het steeds bewegende water je huisdier uit om ervan te drinken, onderzoekers spreken dat door stromend water je geliefde viervoeter tot wel 10% meer water drinkt. Door genoeg te drinken blijft de kat gezonder en worden blaas- en nierproblemen voorkomen. Blaasgruis en urinewegproblemen zijn voor veel katten een groot en pijnlijk probleem, genoeg water drinken is dus van levensbelang!

Gezond water
De speciale koolstoffilters zorgen ervoor dat je huisdier altijd vers drinkwater tot zijn/haar beschikking heeft. Het is heel belangrijk dat water vers is, zodat je lieveling gezond blijft. Het water in de drinkfontein is steeds in beweging waardoor er voldoende zuurstof in het water blijft, door het bewegende water zal je huisdier het drinken als een leuke activiteit ervaren.

Back to basic
In de natuur zijn er veel rivieren waarvan dieren en zelfs wij als mensen leven, met deze waterfontein boots je natuurlijke waterbronnen na. Het water stroomt naar beneden als een waterval, en word tijdens het opnieuw naar boven pompen gefilterd. Dit zorgt ervoor dat er geen schadelijke stoffen binnen komen bij de huisdieren, veiligheid staat uiteraard voorop!

Laag energieverbruik
De drinkfontein van Krexs is uitermate zuinig, en sluit je doormiddel van een meegeleverde kabel eenvoudig aan op het stroomnetwerk. Geen gedoe dus met losse en dure batterijen die altijd leeg zijn als het niet uitkomt.

Waarom kiezen voor de Krexs Drinkfontein?

  • Slechts één keer per week bijvullen dankzij XL water reservoir
  • Duurzaam & stijlvol design
  • Super stil
  • Een parel in de nacht met het ingebouwde LED-systeem
  • Prikkelt je hond of kat om te drinken

Advies: Vervang de filters eens in de 2 – 4 weken voor optimale versheid van het water

Gratis verzending
Bestel de Krexs drinkfontein vandaag, en wij betalen de verzendkosten. Wij geloven heilig in de kwaliteit van onze producten, daarom hanteren we 30 dagen kosteloos retourneren.