Krexs Elektrische Kruik – 2 Stuks Assortiment

Elektrische Kruik – 2 Stuks

  1. Product
  2. Elektrische Kruik - 2 Stuks

Oorspronkelijke prijs was: € 35,00.Huidige prijs is: € 29,95.

Productbeschrijving

Ben je op zoek naar een veilige en duurzaam geproduceerde elektrische kruik? Dan is deze kruik precies wat je nodig hebt! Met slechts 7 minuten opladen geniet je maar liefst 3 uur van warmte. Geen gedoe meer met heet water en geen risico op verbrandingen. Samen optimaal genieten van de warmte, dat wil jij toch ook?

Veilig in gebruik
Bij ons staat veiligheid voorop, daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze elektrische kruik volledig veilig is in gebruik. De kruik is voorzien van een automatische uitschakelfunctie, waardoor hij zichzelf uitschakelt wanneer de warmste temperatuur is bereikt (75 graden). Daarnaast is de elektrische kruik ook beschermd tegen lekken, de kruiken zijn dubbel beveiligd en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen!

Energiezuinige keuze
Met deze elektrische kruik bespaar je niet alleen geld, maar ook energie. Deze kruik is ontworpen om efficiënt om te gaan met stroom, waardoor je langer kunt genieten van de warmte zonder je zorgen te maken over een hoge energierekening.

Set van 2
Bij aankoop ontvang je niet één, maar twee elektrische kruiken. Zo heb je altijd een reservekruik bij de hand of kun je er één cadeau doen aan een geliefde. Het is handig om een reservekruik te hebben voor onverwachte situaties of simpelweg om te delen met je partner of huisgenoot.

Alle voordelen op een rij:

  • In 7 minuten een heerlijk warme kruik
  • Nooit meer gevaarlijk heet water overgieten
  • Ideaal bij spier- en gewrichtspijn
  • Zo zacht als een wolkje
  • Energiezuinige keuze
  • Duurzaam geproduceerd
  • Geleverd in een set van 2