Krexs Dementieklok Assortiment

Dementieklok

  1. Product
  2. Dementieklok

Oorspronkelijke prijs was: € 99,95.Huidige prijs is: € 69,95.

Productbeschrijving

Heb je een dierbaar familielid of vriend die slechtziend wordt of tekenen van alzheimer/dementie vertoond, of heb je zelf moeite met het lezen van een “normale” klok? Dan is de Krexs Dementieklok speciaal ontworpen voor jou, met deze klok word functioneren makkelijker, en is langer zelfstandig wonen mogelijk!

Door middel van de Krexs dementieklok zorg je ervoor dat er structuur, regelmaat en vertrouwen in het dagelijks leven voor ouderen, slechtzienden en mensen met (beginnende) dementie komt. De digitale dementieklok van Krexs heeft een groot beeldscherm, en is gemakkelijk te installeren. Het geeft in één oogopslag de tijd, dag, dagdeel en datum weer. Je kunt er zelf voor kiezen om de klok op te hangen of neer te zetten. Deze klok geeft het tijdsbesef terug, niet alleen voor ouderen, maar ook voor mensen met een zichtbeperking of voor mensen die moeite hebben met het lezen van een normale klok.

Door de Krexs dementieklok is het missen van een afspraak of andere belangrijke momenten verleden tijd, via de instellingen kan je gemakkelijk voor ieder moment een alarm inplannen. De dementieklok is niet zomaar een wekker. Het is namelijk ook mogelijk om een reminder te plaatsen wanneer de familie op bezoek komt, de medicijnen geslikt moeten worden of voor het uitlaten van de hond. Door de ingebouwde herhaalfunctie hoef je niet elke dag het alarm opnieuw aan te zetten, het alarm gaat hierdoor automatisch af op de ingestelde dagen.

Voordelen van de Krexs dementieklok

  • Makkelijk te installeren
  • Nederlandse handleiding
  • Gebruiksvriendelijk
  • Groot scherm
  • Duurzaam geproduceerd
  • Niet goed, geld terug garantie

Gratis verzending
Bestel de Krexs dementieklok vandaag, en wij betalen voor je de verzendkosten. Wij geloven heilig in de kwaliteit van onze producten, daarom hanteren we 30 dagen kosteloos retourneren.