Krexs Krexs Waterontharder Assortiment

Krexs Waterontharder

  1. Product
  2. Krexs Waterontharder

 29,95

Artikelnummer: 8720589203259 Categorieën: , Tags: , ,

Productbeschrijving

Wil je ook je energierekening verlagen, minder poetsen, én de levensduur van je huishoudtoestellen verlengen? Dan is de Krexs Waterontharder een must-have voor je huishouden. De Krexs waterontkalker is uitermate geschikt voor huishoudens van 1-6 personen. Deze Krexs Waterontharder is binnen 1 minuut aangesloten op je waterleiding.

Zuiver en schoon 
een aantal dagen na het installeren van de waterontharder, zal je merken dat de hoeveelheid kalk in je water afgenomen is. Hierdoor blijven douchewanden, tegeloppervlakken, douchekoppen, kranen mooi glanzen. Dit voorkomt dat agressieve schoonmaakmiddelen moet gebruiken!

Makkelijke installatie
Je installeert de magnetische waterontharder binnen enkele minuten. Al het benodigde gereedschap wordt meegeleverd, zo hoeft je verder niks in huis te halen. En dit allemaal zonder loodgieter of extra aanpassingen in of aan je huis. Nadat je de waterontharder magneet om de leiding hebt gevestigd hoef je er niet meer naar om te kijken. Simpel en ideaal!

Geschikt voor alle type leidingen tot 102 mm dik.

EENMALIGE INVESTERING
Door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen gaat de Krexs Waterontharder minstens 10 jaar mee, en elk jaar bespaart je tot wel 400 euro! Na de installatie heb je er geen omkijken meer naar. Van plan te verhuizen? Dan verhuis je de Krexs waterontharder gewoon mee!