Krexs Badplank Assortiment

Badplank

Oorspronkelijke prijs was: € 49,95.Huidige prijs is: € 35,00.

Productbeschrijving

Ontspan een heerlijk avondje in bad met de luxe Krexs badplank. De badbrug is geschikt voor een heerlijk avondje film kijken, met een wijntje, biertje of frisje erbij. Geen zorgen dat er kostbare items in het water vallen, omdat er een speciale houder is voor je glas, telefoon, boek of tablet. Dit is het ideale product, om in deze bijzondere tijd een momentje voor jezelf te pakken!

Verstelbaar voor ieder bad formaat
De bamboe plank is geschikt voor (bijna) elke badkuip. Je kunt de plank uitschuiven tot wel 95 cm breed. Voor iedereen ultiem ontspannen met de meest favoriete items binnen handbereik! Ook is de badtafel kindvriendelijk in gebruik, door de goed afgeronde hoeken.

Duurzame keuze Krexs Badplank
De Krexs badplank is gemaakt van bamboe. Bamboe is een van de meest duurzame grondstoffen ter wereld. Bamboe is namelijk onuitputtelijk. Dit betekent dat bamboestengels oneindig doorgroeien. Daarnaast groeit de bamboesoort waar onze producten van gemaakt worden enorm snel. Deze bamboesoort groeit tot wel 1 meter per dag! Bamboe is hierdoor een veel duurzamere grondstof dan bijvoorbeeld hout of plastic. Tevens is bamboe sterker dan de meeste houtsoorten. Door te kiezen voor bamboe producten van Krexs, kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid.

Waterafstotend
Geen zorgen dat er schimmel of rot aan dit prachtige bamboe rek komt. De hoge kwaliteit bamboe is afgewerkt om waterafstotend te zijn. Om die reden kun je de Krexs badplank jarenlang zonder problemen gebruiken.

Voordelen
✔️ Multifunctioneel
✔️ Geschikt voor (bijna) ieder bad
✔️ Waterafstotend
✔️ FSC Certificatie
✔️ Uitschuifbaar tot wel 95CM
✔️ Kindvriendelijk 
✔️ Natuurlijk en duurzaam bamboe
✔️ Luxe design