Krexs Popcornmachine Assortiment

Popcornmachine

  1. Product
  2. Popcornmachine

Oorspronkelijke prijs was: € 80,00.Huidige prijs is: € 64,95.

Categorieën: ,

Productbeschrijving

Wil jij thuis net zulke knapperige popcorn maken zoals in de bioscoop, dan is de Krexs Popcorn Machine speciaal ontworpen voor jou. Je vrienden en familie zullen het geweldig vinden als ze op bezoek zijn, dankzij het geïntegreerde verwarmings- en roersysteem is het maken van popcorn eenvoudig en lukt het altijd.

Gezond snacken
Popcorn in de winkel is vaak gebakken van kunstmatige harde vetten, ook wel transvetten genoemd. De Krexs popcorn machine maakt verse, knapperige popcorn door hete lucht te laten circuleren. Dit maakt Popcorn het perfecte tussendoortje, koolhydraatarm, glutenvrij en vol van vezels en mineralen.

Popcorn binnen 4 minuten
De Krexs popcornmachine hoef je niet voor te warmen en heeft slechts 4 minuten nodig om 100 gram (3,6 liter popcorn) te bereiden, genoeg voor de hele familie en voor ieder feest. Met een handjevol pofmaïs, maak jij in enkele minuten jouw avond compleet. De Krexs popcornmaker is voorzien van een vermogen van maar liefst 850 watt.

Makkelijk schoon te maken
De nieuwe antiaanbak plaat van de popcornmaker is gemakkelijk schoon te maken door af te nemen met een vochtige doek. Het grote doorzichtige deksel kan worden gebruikt als popcornschaal en is vaarwasmachinebestendig of schoon te vegen, Ook kan de popcorn machine makkelijk in de kast worden opgeborgen.

Kies je eigen favoriete smaak
Je kan zelf allerlei kruiden en specerijen toevoegen om de popcorn nog lekkerder te maken, hieronder staan verschillende smaken die wij erg lekker vinden te mengen met popcorn.

  • Suiker
  • Zout
  • Boter
  • Chocolade
  • Speculaaskruiden
  • Karamel
  • Kruidenmix

Gratis verzending
Bestel de Krexs Popcorn Machine vandaag, en wij betalen de verzendkosten. Wij geloven heilig in de kwaliteit van onze producten, daarom hanteren we 30 dagen kosteloos retourneren.