Krexs Beaurose 4 in 1 Gezichtsreinigingsborstel Assortiment

Beaurose 4 in 1 Gezichtsreinigingsborstel

  1. Product
  2. Beaurose 4 in 1 Gezichtsreinigingsborstel

Oorspronkelijke prijs was: € 49,95.Huidige prijs is: € 35,00.

Productbeschrijving

Een mooie en gezonde huid begint bij een goede reiniging, de 4-in-1 elektrische gezichtsreiniger van Beaurose mag daarom ook niet ontbreken in je dagelijkse routine. De roterende gezichtsborstel geeft je huid een zachte maar grondige reiniging tot diep in de poriën, met een stralende huid als resultaat. De luxe gezichtsborstel wordt geleverd met vier verschillende opzetkoppen, ook is de gezichtsreinigingsborstel waterproof & USB-oplaadbaar met de meegeleverde oplaadkabel.

Vier functies
De gezichtsreiniger van Beaurose heeft vier verschillende kopstukken, met elk hun eigen functie. De exfoliatie kop verwijdert dode huidcellen op een zachte wijze, na gebruik van deze kop zal de huid veel zachter aanvoelen. De zachte kop reinigt de gevoelige huid met ultra zachte borstelhaartjes, de siliconen kop verwijdert eenvoudig make-up, olie en vuil. Deze kop is bedoeld voor droge en gevoelige huid. Als laatste is er de massage kop, deze kan gebruikt worden voor je gezicht en het zorgt dat de afvalstoffen je huid zullen verlaten. Ook ontspant dit je spieren en stimuleert het de bloedcirculatie, ideaal na een zware werkdag

Voor een mooie huid
Het is goed om een ​​gezichtsreinigingsborstel te gebruiken als je last hebt van puistjes en acne. De borstel dringt diep door in je poriën en verwijdert overtollige olie en vuil van de huid, dit zorgt voor een helderdere & mooie huid.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Verwijdert dode huidcellen wat de natuurlijke cyclus van jouw huid vergroot
  • Stimuleert productie collageen, dit zorgt voor een jongere en strakkere huid
  • Verminderd acne en puistjes
  • 4 verschillende opzetstukken, geschikt voor ieder type huid
  • Verstelbaar op verschillende snelheden
  • Leverbaar in het wit & roze