Krexs Kattenfontein + 10 Extra filters Assortiment

Kattenfontein + 10 Extra filters

  1. Product
  2. Kattenfontein + 10 Extra filters

Oorspronkelijke prijs was: € 69,90.Huidige prijs is: € 39,95.

Productbeschrijving

Wil jij de gezondheid van je huisdier een boost geven? Je geen zorgen hoeven maken of jouw huisdier wel genoeg water drinkt? Dan is de unieke kattenfontein van Krexs speciaal ontworpen voor jou! De kattenfontein van Krexs daagt door het steeds bewegende water je huisdier uit om ervan te drinken, onderzoekers spreken dat door stromend water je geliefde viervoeter tot wel 10% meer drinkt. Door genoeg te drinken blijft de kat gezonder en worden blaas- en nierproblemen voorkomen. Blaasgruis en urinewegproblemen zijn voor veel katten een groot en pijnlijk probleem, genoeg water drinken is dus heel belangrijk!

De navulling set van Krexs bestaat uit maar liefst 10 extra drinkfonteinfilters, die geschikt zijn voor zowel de drinkfonteinen van Krexs als die van andere merken die gebruik maken van ronde filters. De filters bieden een 3-laags filtersysteem bestaande uit stevig katoen, ionenuitwisselingshars & geactiveerd koolstof. Door het filter worden haren, viezigheid, smaakjes en geurtjes uit het water gefilterd, zo heeft je huisdier altijd het meest verse en gezonde water!

Eenvoudige installatie
Het gebruik van de filters voor de kattenfontein is eenvoudig. Het is belangrijk dat je de filter om de twee tot vier weken vervangt. Op die manier zal de effectiviteit het hoogst zijn. Wanneer er meerdere huisdieren gebruik maken van de fontein is het aan te raden de filters wat vaker te wisselen.