Krexs Walkie Talkie voor Kinderen Assortiment

Walkie Talkie voor Kinderen

  1. Product
  2. Walkie Talkie voor Kinderen

Oorspronkelijke prijs was: € 39,95.Huidige prijs is: € 29,95.

Categorieën: ,

Productbeschrijving

Ben je op zoek naar een geweldig cadeau voor jouw kinderen? Dan zijn de walkie talkies van Krexs speciaal ontworpen voor jou. Met een kindvriendelijk ontwerp en geleverd in een set van 3, biedt dit product eindeloos speelplezier. Daarnaast zorgt het zeer brede bereik ervoor dat je kinderen altijd in contact blijven. Weg met de onzekerheid, deze walkie talkies hebben het allemaal!

Stimuleert de ontwikkeling van kinderen
Met de Krexs walkie talkies stimuleer je niet alleen het speelplezier van je kinderen, maar ook hun ontwikkeling. Door samen te spelen en te communiceren, oefenen ze hun taalvaardigheid, coördinatie en sociale vaardigheden. En het beste is: ze hebben niet door dat ze ondertussen aan het leren zijn!

Geleverd in een set van 3
Met de aankoop van de walkie talkie Voor Kinderen van Krexs krijg je niet één, maar drie walkie talkies. Dit betekent dat je kinderen altijd een of twee vriendjes kunnen uitnodigen om mee te spelen. Samen kunnen ze fantastische avonturen beleven en met elkaar communiceren op een veilige en leuke manier.

Kindvriendelijk ontwerp
Met de walkie talkies van Krexs hoef je je geen zorgen te maken over de kwetsbaarheid van het apparaat. Het kindvriendelijke ontwerp zorgt ervoor dat de walkie talkies tegen een stootje kunnen en gemakkelijk in kleine kinderhandjes passen.

Zeer breed bereik
Krexs walkie talkies hebben op open plekken een bereik van maar liefst 3 kilometer hemelsbreed, in woonwijken is dit ongeveer 1,5 kilometer. De walkie talkies hebben een zeer krachtig signaal, hierdoor is er bijna nooit ruis op de lijn.

Waarom kiezen voor de Krexs Walkie Talkies?

  • Geleverd in een set van 3
  • Indicatie batterijniveau
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Ruimtebesparend
  • Kan tegen een stootje
  • Zeer breed bereik